Γίνε μέλος της Ε.Π.ΒΔ.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το νέο ΔΣ της Εταιρείας Παθολογίας ΒΔ Ελλάδας, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, προσκαλεί όλους τους Παθολόγους που δεν είναι ήδη μέλη να εγγραφούν δωρεάν στην Εταιρεία χρησιμοποιώντας την Αίτηση / Εγγραφή Μέλους και αποστέλλοντάς της συμπληρωμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους ανεξάρτητα από τον φορέα στον οποίο υπηρετούν (Ιδιωτικό Ιατρείο, πρωτοβάθμια περίθαλψη ή νοσοκομείο).

Μία από τις προτεραιότητες της Εταιρείας μας, είναι η διεξαγωγή επιστημονικών εκδηλώσεων, στη διαμόρφωση της θεματολογίας των οποίων όλα τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν  ενεργά αποστέλλοντας θέματα που θα ήθελαν να συμπεριληφθούν (π.χ κλινικά περιστατικά, διαγνωστικοί ή θεραπευτικοί αλγόριθμοι, κατευθυντήριες οδηγίες, άρθρα ανασκόπησης), στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αλλά και η δημοσίευση των επιστημονικών τους μελετών στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς και ευελπιστώντας στην ενεργό συμμετοχή σας

                                      Το ΔΣ της Εταιρείας Παθολογίας ΒΔ Ελλάδας

 

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ